Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Tristana&Rankedy

kkkkk1222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Według mnie tak. Dość że Tristana ma bardzo duży rangę w grze, slowa / odepchnięcie / podpalenie / szybkość ataku. Bardzo dobry adc. Dość że jeżeli wyfarmisz dużo minionów + troszke kilów, adc na solo są twoi. Wystarczy że złożysz infinity / króla + Krwopijec. Tak samo ma dobry system escape, bo jeżeli zabijesz przeciwnika dostajesz odnowiony skill z "W" czyli Jumpa. Zadaje olbrzymie obrażenia. Opłaca się nią grać. Dość że jest to ostatnio bardzo mało ludzi którzy pickują tristane, lub mam zwidy. Ale najwidoczniej jej nie doceniają lub ogarniają.

TOPIC:

Tristana ap - Combo + podpalenie = człowieka nie ma, idealna kontra na wielu champów na midzie, zazwyczaj ludzie nie widują Tristany pod AP bo nie doceniają jej potencjału. Sam grałem często Tristaną AP, to potrafi wynieść olbrzymie obrażenia z "W" "R" + Odnowiony skill za zabicie "W". Czyli z łatwością zrobienia Penty killa i systemu escape.

13315.png

Bo kochać można jedną osobę, i niezależnie od sytuacji powinieneś o Nią walczyć

Mój kochany skarb.

Opublikowano

Cześć , czy opłaca się kupić Tristanę i grać nią rankedy?

nie oplaca sie. Bardziej sie oplaca dac like na facebooku i dostac za free :)

ap tristana bardzo slaby early game wiec farm ile sie da i wycarruj :)

Ja mimo wszystko preferuje ad tristane . wielki zasieg + 90% free as na pare sekund = op

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie musisz jej kupować jest za darmo bodajże za like lola na facebooku. Jest dobrym adc, jeśli ogarniesz nawet na mida pod ap jet dobra, dobry escape.

Opublikowano

Jak najbardziej polecam Tristanę:

+90% attack speeda czyni ją potworem w late

+zasięg

+mobilność

+burst na mniejszych lvlach

+może się sama bronić podczas teamfightów (odskok i odepchnięcie)

+można ją mieć za darmo ze skórką

Bóg to twoje sumienie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...